Restaurant "De Molen"

Restaurant "De Molen" is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 23 in Haaksbergen.

Meer informatie over Restaurant "De Molen" in Haaksbergen

Restaurant de Molen in Haaksbergen verwelkomt gasten met een menukaart waarop verschillende gerechten te vinden zijn. Klanten geven het restaurant 4 sterren na 364 beoordelingen. Bij elke bestelling krijgen klanten punten, waarbij ze bij 5 punten 5% korting krijgen. Daarnaast kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Het restaurant heeft ook een app waarmee klanten sneller en eenvoudiger kunnen bestellen. Op het menu staan onder andere koude voorgerechten, warme voorgerechten, salades, broodjes van de grill, dürüm wraps, lahmacun, tosti's, kapsalon, schotels, pizza's, calzones, vegetarische pizza's en pizza's met vis. Daarnaast zijn er ook pasta's en lasagne verkrijgbaar.

Wil je weten wat Restaurant "De Molen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant "De Molen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant "De Molen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant "De Molen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Restaurant "De Molen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant “De Molen”

Bezoekers bekeken ook