Restaurant en Hotel De Watermölle

Restaurant en Hotel De Watermölle is een Restaurant gelegen aan Watermolenweg 3 in Haaksbergen.

Meer informatie over Restaurant en Hotel De Watermölle in Haaksbergen

De Watermölle is een restaurant en hotel gelegen in een prachtige omgeving. Het pand heeft een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietsroutes, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Het restaurant is geopend van 10:00 tot 22:00 uur en biedt ook ontbijt aan op reservering vanaf 08:00 uur. Je kunt telefonisch of online reserveren. Het adres van De Watermölle is Watermolenweg 3, 7481 VL Haaksbergen. Of je nu wilt genieten van een heerlijke maaltijd, wilt deelnemen aan een van de speciale workshops of gewoon wilt uitrusten na een lange fietstocht, bij De Watermölle ben je aan het juiste adres.

Wil je weten wat Restaurant en Hotel De Watermölle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant en Hotel De Watermölle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant en Hotel De Watermölle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant en Hotel De Watermölle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Restaurant en Hotel De Watermölle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant en Hotel De Watermölle

Bezoekers bekeken ook