Restaurant Ninety Haaksbergen

Restaurant Ninety Haaksbergen is een Restaurant gelegen aan Hengelosestraat 49 in Haaksbergen.

Meer informatie over Restaurant Ninety Haaksbergen in Haaksbergen

Bij restaurant Ninety Haaksbergen kun je grenzeloos en culinair genieten. Samen met je gezelschap kun je genieten van een gezellige ambiance en proeven van kleine tot middelgrote, versbereide gerechtjes die je de hele avond onbeperkt kunt bestellen. Naast het heerlijke eten biedt Ninety Haaksbergen ook een uitgebreide wijn- en bierkaart aan, waarbij het deskundige personeel je kan helpen bij het maken van een keuze. De gerechten worden bereid met invloeden uit de hele wereld en worden geserveerd in verschillende gangen. Je kunt zo vaak bestellen als je wilt en zo lang blijven tafelen als je wilt. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag en de openingstijden zijn van 17:00 tot 23:00, behalve op zondag, dan is het restaurant geopend van 16:00 tot 23:00. Bij Ninety Haaksbergen geniet je van gastvrijheid, gezellig tafelen en smaakvolle gerechten met verse ingrediënten.

Wil je weten wat Restaurant Ninety Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Ninety Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Ninety Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Ninety Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Restaurant Ninety Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Ninety Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook