Ricks Bloemen

Ricks Bloemen is een Bloemist gelegen aan Spoorstraat 71 in Haaksbergen.

Meer informatie over Ricks Bloemen in Haaksbergen

Rick's Bloemen is een bloemenwinkel met vestigingen in Almelo, Rijssen, Wierden, Goor, Haaksbergen en Borne. Ze bieden de mooiste en meest verse snijbloemen en boeketten aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast hebben ze ook een ruim aanbod aan vaste planten voor zowel binnen als buiten en een assortiment potterie. Op Facebook plaatsen ze regelmatig winacties en aanbiedingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur, behalve in Haaksbergen waar ze om 08.30 uur openen. Op zaterdag zijn ze open van 08.00 uur (of 08.30 uur in Haaksbergen) tot 17.00 uur. Er zijn ook koopavonden op verschillende locaties, zoals op donderdag in Rijssen en op vrijdag in Wierden, Goor, Haaksbergen en Borne. In Almelo is er geen koopavond. Je kunt de contactgegevens per vestiging vinden op hun website.

Wil je weten wat Ricks Bloemen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ricks Bloemen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ricks Bloemen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ricks Bloemen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Ricks Bloemen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ricks Bloemen

Bezoekers bekeken ook