Roost Buitenkoken

Roost Buitenkoken is een Grillwinkel gelegen aan Brammelo, Tolstraat 17 in Haaksbergen.

Meer informatie over Roost Buitenkoken in Haaksbergen

In de tekst worden verschillende producten genoemd die te koop zijn bij Roost Buitenkoken NL. Het gaat onder andere om elektrische terrasverwarming, barbecues en vuurkorven. De prijzen van de producten variëren en er zijn ook speciale aanbiedingen. Zo is er een limited edition barbecue set van Grandhall die normaal gesproken €3.895 kost, maar nu te koop is voor €1.999. Ook zijn er verschillende modellen van de Heatstrip Design Elektrische Terrasverwarming verkrijgbaar, waarvan de prijzen variëren tussen €1.424,95 en €1.709,95. Daarnaast zijn er ook diverse barbecue tafels en portable barbecues te koop.

Wil je weten wat Roost Buitenkoken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roost Buitenkoken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roost Buitenkoken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roost Buitenkoken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Roost Buitenkoken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roost Buitenkoken

Bezoekers bekeken ook