Rugpatientenoverijssel

Rugpatientenoverijssel is een gelegen aan Scholtenhagenweg 32 in Haaksbergen.

Meer informatie over Rugpatientenoverijssel in Haaksbergen

De Vereniging van Rugpatiënten Overijssel biedt verschillende therapieën aan. Therapeutisch zwemmen is een populaire keuze, waarbij oefeningen worden gedaan in verwarmd water onder begeleiding van een instructeur. Het water is 1,35 meter diep, waardoor staan altijd mogelijk is en zwemvaardigheid niet vereist is. Spieren en gewrichten kunnen optimaal worden getraind vanwege de opwaartse druk van het water. De lessen worden gegeven op verschillende tijden in verschillende zwembaden, zoals Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal, Zwembad Brilmansdennen in Losser, LACO Zwembad in Borne en Zwembad de Vlaskoel in Tubbergen. Daarnaast biedt de vereniging ook Tai Chi-lessen aan op dinsdagavond, wat helpt om de houding te verbeteren en het lichaam te ontspannen en te versterken. Ten slotte organiseert de vereniging ontspanningsactiviteiten zoals bingo, etentjes en excursies voor leden en hun huisgenoten. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het secretariaat.

Wil je weten wat Rugpatientenoverijssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rugpatientenoverijssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rugpatientenoverijssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rugpatientenoverijssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Rugpatientenoverijssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rugpatientenoverijssel

Bezoekers bekeken ook