Salon bij Karin

Salon bij Karin is een Schoonheidssalon gelegen aan De Volmer 137 in Haaksbergen.

Meer informatie over Salon bij Karin in Haaksbergen

Karin Landerbarthold - Schabbink is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en eigenaar van Salon bij Karin in Haaksbergen. Ze is sinds september 2016 gediplomeerd en sinds februari 2017 Anbos geregistreerd. Karin hecht veel waarde aan persoonlijkheid en biedt daarom behandelingen aan op haar huisadres op de eerste verdieping. De sfeer in de salon is altijd ongedwongen, hartelijk, knus, gezellig en rustig. Karin voert elke behandeling uit met vakkennis en plezier en neemt ruim de tijd voor haar klanten. Ze werkt met de merken EXTENSO en IK SKIN PERFECTION, die op milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd en dierproefvrij zijn. Daarnaast maakt ze voor sommige behandelingen gebruik van natuurlijke producten, zoals lijnzaad, arganolie en honing. Ook biedt ze ontharing door middel van sugaring aan. Op haar website is een prijslijst te vinden en klanten kunnen contact met haar opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Salon bij Karin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon bij Karin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon bij Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon bij Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Salon bij Karin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon bij Karin

Bezoekers bekeken ook