Salon Esther

Salon Esther is een Kapper gelegen aan Alsteedseweg 21c in Haaksbergen.

Meer informatie over Salon Esther in Haaksbergen

Salon Esther is al sinds 2003 een professionele kapsalon in Buurse, Haaksbergen, Enschede en omgeving. Ze hechten veel waarde aan educatie en ontwikkeling en zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Voordat ze aan het werk gaan, willen ze graag meer weten over de wensen van hun klanten, zodat ze een kapsel kunnen creëren dat echt bij hen past. Ze analyseren het haar en de hoofdhuid om de juiste coupe en/of haarkleur te bepalen. Iedereen is welkom in de salon en als je twijfelt over een nieuwe look, kleur of kapsel, kun je altijd langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Eigenaresse Esther is een topstylist en een kleurspecialist, gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Jaimy, een andere topstylist in de salon, is gespecialiseerd in lang haar en kleur.

Wil je weten wat Salon Esther verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Esther of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Esther? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Esther het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Salon Esther reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Esther

Bezoekers bekeken ook