Scholten Tweewielers

Scholten Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Molenstraat 4 in Haaksbergen.

Meer informatie over Scholten Tweewielers in Haaksbergen

Bij Scholten Tweewielers in Haaksbergen kun je altijd en direct een proefrit maken op de fiets van je keuze. Ze geven je alle tijd om de plus- en minpunten van de fiets te beoordelen en staan klaar met deskundig advies. Ook bieden ze een onderhouds- en reparatieservice, zodat je fiets altijd in optimale staat is. Kevin Scholten heeft al meer dan 17 jaar ervaring in het fietsenvak en in 2010 heeft hij zijn eigen fietsenwinkel geopend. Ze hebben tot 2017 onder de vlag van Fietscity geopereerd, maar zijn nu volledig zelfstandig onder de naam Scholten Tweewielers.

Wil je weten wat Scholten Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scholten Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scholten Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scholten Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Scholten Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scholten Tweewielers

Bezoekers bekeken ook