Schoonheidssalon Beautimo

Schoonheidssalon Beautimo is een Schoonheidssalon gelegen aan Veldkampstraat 13A in Haaksbergen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Beautimo in Haaksbergen

Beautimo, eigendom van Romee de Boer, is een salon waar ontspanning en schoonheid centraal staan. Romee is een jonge en ambitieuze schoonheidsspecialiste met veel liefde voor haar vak. Ze is gespecialiseerd in verschillende huidtypes, zoals acne, rosacea, couperose en anti-aging. Daarnaast heeft ze ook certificeringen op het gebied van huidtherapie. In haar salon maakt ze gebruik van het huidverbeteringsapparaat de Diamond Touch om het beste uit je huid te halen. Naast haar opleiding heeft Romee ook cursussen gevolgd, zoals kunstnagels zetten, lash lifting en henna brows. Beautimo werkt met het Cenzaa 6 stappenplan om de conditie van de huid te optimaliseren. De salon is alleen geopend op afspraak en Romee heeft verschillende certificaten op haar naam staan, waaronder de Beauty Award. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Beautimo.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Beautimo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Beautimo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Beautimo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Beautimo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Schoonheidssalon Beautimo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Beautimo

Bezoekers bekeken ook