Schoonheidssalon Karin Gerdes

Schoonheidssalon Karin Gerdes is een Schoonheidssalon gelegen aan Bouwstraat 5A in Haaksbergen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Karin Gerdes in Haaksbergen

In deze tekst wordt de lezer welkom geheten op de website van Karin Gerdes, waar zij haar 29 jaar ervaring en passie op het gebied van huidverzorging en permanente make-up deelt. Daarnaast is zij ook een Optidee adviseuse. De tekst nodigt de lezer uit om langs te komen voor ontspanning en gezichtsbehandelingen, op zoek te gaan naar oplossingen voor overbeharing, de huid te verzorgen met collageen draden, wenkbrauwen en ogen te laten verven of permanente make-up aan te brengen, en advies te krijgen over gezichtsverzorging en make-up van merken zoals Academie, Malu Wilz en Chi Natural. De contactgegevens van Karin Gerdes worden vermeld voor het maken van een afspraak of persoonlijk advies. Daarnaast biedt ze ook Opti-demo's aan, waarbij de buitengewone producten van Optidee kunnen worden ervaren. Het is ook mogelijk om Optidee producten te bestellen zonder demo. De tekst eindigt met de contactgegevens van Karin Gerdes en haar bedrijfsinformatie.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Karin Gerdes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Karin Gerdes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Karin Gerdes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Karin Gerdes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Schoonheidssalon Karin Gerdes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Karin Gerdes

Bezoekers bekeken ook