SheepSjop V.O.F.

SheepSjop V.O.F. is een Winkel gelegen aan Broekheurnerweg 112 in Haaksbergen.

Meer informatie over SheepSjop V.O.F. in Haaksbergen

SheepSjop is een webshop die gespecialiseerd is in schapenvachten en accessoires. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder lamswanten, wollen sloffen, babyartikelen en woondecoratie. Enkele populaire items zijn de babyslofjes van echt leer en de wollen sloffen van 100% schapenwol. Naast deze producten biedt SheepSjop ook handgemaakte botanische zepen aan in verschillende geuren. De webshop wordt gerund door Ine en Henrieke, die persoonlijk zorgvuldig de producten selecteren om de kwaliteit te waarborgen. Ze zijn begonnen als een kleine hobby, maar zijn uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De contactinformatie van SheepSjop staat vermeld op de website.

Wil je weten wat SheepSjop V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SheepSjop V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SheepSjop V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SheepSjop V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar SheepSjop V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SheepSjop V.O.F.

Bezoekers bekeken ook