Simone's Bodywear

Simone's Bodywear is een Kledingwinkel gelegen aan Grevenpaalweg 30 in Haaksbergen.

Meer informatie over Simone's Bodywear in Haaksbergen

Bij Simone's Bodywear in Winkelcentrum Enschede Zuid ben je welkom voor een passend advies. De winkel is geopend op verschillende dagen en tijden, van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Simone's Bodywear biedt ook extra services aan, zoals het ontdekken van jouw BH-maat en wastips voor je lingerie. In de winkel kun je gezellig komen winkelen en advies ontvangen. Simone's Bodywear verkoopt lingerie van verschillende merken, zoals Prima Donna, Sloggi, Marie Jo, Chantelle, Felina, Lingadore, Mey, Passionata en nachtmode van Charlie Choe, Pastunette en Ringella. Klanten zijn tevreden over de mooie winkel, het vriendelijke personeel en de goede service. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Simone's Bodywear verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Simone's Bodywear of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Simone's Bodywear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Simone's Bodywear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Simone's Bodywear reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Simone’s Bodywear

Bezoekers bekeken ook