Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant

Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant is een Grieks restaurant gelegen aan Markt 20 in Haaksbergen.

Meer informatie over Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant in Haaksbergen

Sirtaki is een Grieks restaurant met vestigingen in Nijverdal en Haaksbergen. Ze zijn gespecialiseerd in het bereiden en serveren van lekker Grieks eten van goede kwaliteit. Het restaurant heeft een authentieke Griekse sfeer en biedt regelmatig Griekse live muziek. Naast het eten en de sfeer bieden ze ook arrangementen aan, zoals een Solex-toer met aansluitend een Griekse maaltijd. Op de menukaart staan verschillende koude en warme voorgerechten, evenals soepen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 15:00 tot 22:00 uur. Reserveren is mogelijk en het contactadres is Markt 20a, 7481HT Haaksbergen.

Wil je weten wat Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sirtaki Grieks Specialiteiten Restaurant

Bezoekers bekeken ook