Slachthuis Haaksbergen B.V.

Slachthuis Haaksbergen B.V. is een Slagerij gelegen aan Spoelsterstraat 53 in Haaksbergen.

Meer informatie over Slachthuis Haaksbergen B.V. in Haaksbergen

Bij Slachthuis Haaksbergen kunt u gourmet schotels bestellen. Er zijn twee varianten, "LEKKER" en "DE LUXE", waarbij "LEKKER" €6,50 per persoon kost en "DE LUXE" €7,50 per persoon. U kunt ook barbecues, pannen of draaispitten huren voor €20 per stuk per dag, inclusief gas. Er wordt een borg van €25 gevraagd, maar als u het schoon en compleet inlevert, krijgt u dit bedrag terug. Als u geen zin of tijd heeft om de barbecue schoon te maken, kunnen zij dit voor u doen voor €10 per apparaat. Let op, u kunt alleen een barbecue huren als u voor minimaal €40 aan barbecueproducten bestelt. Het slachthuis heeft ook reguliere openingstijden, behalve op maandag. Bestellingen voor de volgende dag moeten vóór 12:00 uur worden geplaatst. Op de website zijn ook aanbiedingen te vinden.

Wil je weten wat Slachthuis Haaksbergen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slachthuis Haaksbergen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slachthuis Haaksbergen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slachthuis Haaksbergen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Slachthuis Haaksbergen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slachthuis Haaksbergen B.V.

Bezoekers bekeken ook