Slufo fotografie

Slufo fotografie is een Fotograaf gelegen aan Spinnerstraat 1C in Haaksbergen.

Meer informatie over Slufo fotografie in Haaksbergen

Slufo Fotografie is een bedrijf opgericht door twee zussen, Chantal en Dagmar van der Sluis, die allebei een opleiding hebben gevolgd aan de fotovakschool in Apeldoorn. In 2014 begon Chantal met Slufo en in 2016 sloot ook Dagmar zich hierbij aan. De studio van Slufo is gevestigd in Haaksbergen, maar ze reizen door het hele land om bijzondere momenten vast te leggen, zoals bruiloften, bedrijfsfotografie, newborn shoots en paardenshoots. Ze vinden het belangrijk om aan de wensen van hun klanten te voldoen en denken graag met hen mee. Hun kernwoorden zijn persoonlijk, betaalbaar en uniek. Slufo zet zich ook in voor het goede doel, namelijk Stichting Vlinderkind.

Wil je weten wat Slufo fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slufo fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slufo fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slufo fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Slufo fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slufo fotografie

Bezoekers bekeken ook