Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo

Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo is een Museum gelegen aan in Haaksbergen.

Meer informatie over Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo in Haaksbergen

Ga mee terug in de tijd en ontdek de geschiedenis van Museum Buurtspoorweg. Op station Haaksbergen maak je kennis met stationschef Laponder en voel je je een echte machinist in een stoomlocomotief uit 1896. In de museumloods op station Boekelo kun je prachtige modelbanen bewonderen en treinbanen bouwen aan de mini-bouwtafels. Daarnaast kun je ontspannen een filmpje bekijken in de filmwagon en samen met Jack de Kat op zoek gaan naar interessante feitjes over stoomlocomotieven en het museum. Het museum is ook toegankelijk voor mindervaliden en biedt een ideale tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht. Daarnaast is het mogelijk om de locatie te huren voor bijeenkomsten of familiefeesten. Het museum is gevestigd aan de Stationsstraat 3 in Haaksbergen en is bereikbaar via 053 572 15 16 of info@museumbuurtspoorweg.nl.

Wil je weten wat Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Spoorlijn MBS Haaksbergen - Boekelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spoorlijn MBS Haaksbergen – Boekelo

Bezoekers bekeken ook