Sport2Inspire

Sport2Inspire is een Marketingconsultant gelegen aan Werfheegde 23 in Haaksbergen.

Meer informatie over Sport2Inspire in Haaksbergen

Sport2Inspire is een intermediair tussen sport en merken met meer dan 15 jaar ervaring in sportmarketing en partnerships. Ze inspireren de doelgroep van hun opdrachtgevers door effectieve en opvallende activaties, communicatie en campagnes in de sport. Ze maken partnerships meetbaar en zorgen ervoor dat ze aansluiten op het bedrijfs DNA. Sport2Inspire realiseert marketing- en salesdoelstellingen door sport in te zetten als inspiratiebron. Ze hebben al samengewerkt met organisaties zoals Decathlon, KNVB Expertise en FC Emmen. Hun tactiek voor een succesvol partnership in de sport omvat het bepalen van de juiste fit tussen sport en merk, het formuleren van heldere en meetbare doelstellingen, het realiseren van waardevolle partnerships, het realiseren van conversie door sportactiviteiten en het analyseren en bijsturen van partnerships en activaties. Sport2Inspire werkt samen met een uitgebreide groep professionals op gebieden zoals content creatie, marketing en sales.

Wil je weten wat Sport2Inspire verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport2Inspire of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport2Inspire? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport2Inspire het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Sport2Inspire reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport2Inspire

Bezoekers bekeken ook