Sportcentrum De Vos en YourBodyReset

Sportcentrum De Vos en YourBodyReset is een Sportschool gelegen aan Spoelsterstraat 37 in Haaksbergen.

Meer informatie over Sportcentrum De Vos en YourBodyReset in Haaksbergen

Voor een proeftraining of dagpas vrije fitness/kracht wordt er een bedrag van €5 gevraagd, dit bedrag wordt bij inschrijving in mindering gebracht. Je kunt dit voorafgaand aan de training doorgeven via het telefoonnummer 0630136876. Voor onbeperkte toegang tot de vrije fitness/kracht betaal je €15 per maand. Dit is inclusief groepslessen gegeven door Bert en Els. Voor recreatief boksen vanaf 16 jaar gelden andere tarieven, hiervoor kun je contact opnemen. Als je geïnteresseerd bent in personal training, dan kost dit €50 per uur voor één-op-één begeleiding en €30 per uur per persoon voor training met twee personen. Als je geen abonnement hebt, kun je losse fitness/krachttraining doen voor €5 per sessie, maar hierbij zijn geen groepslessen inbegrepen. Ook kun je losse groepslessen volgen zonder abonnement voor €6,50 per les. Het fitnessgedeelte is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:30 uur. Het krachtgedeelte is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 22:00 uur en op vrijdag tot 21:30 uur. Op zaterdag is het fitness/krachtgedeelte geopend van 8:00 tot 12:30 uur en op zondag van 8:00 tot 14:30 uur. Als je werkzaam bent bij de politie, defensie of brandweer en je wilt je goed voorbereiden op de fysieke test, dan kun je contact op.

Wil je weten wat Sportcentrum De Vos en YourBodyReset verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Vos en YourBodyReset of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Vos en YourBodyReset? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Vos en YourBodyReset het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Sportcentrum De Vos en YourBodyReset reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Vos en YourBodyReset

Bezoekers bekeken ook