Steakhouse Buffalo Bill

Steakhouse Buffalo Bill is een Steakhouse gelegen aan Scholtenhagenweg 36 in Haaksbergen.

Meer informatie over Steakhouse Buffalo Bill in Haaksbergen

Bij Buffalo Bill kun je genieten van heerlijke gerechten, zowel van onze uitgebreide menukaart als van seizoensgebonden gerechten. Vier keer per jaar selecteren we mooie creaties die uitblinken in smaak en kwaliteit, waarbij we optimaal gebruik maken van het seizoensaanbod. We werken veel met Nederlandse streekproducten en betrekken ook producten van lokale leveranciers. Daarnaast kun je bij ons terecht voor catering en kun je een dinercheque aanschaffen om iemand anders te laten genieten van een heerlijke avond in ons steakhouse.

Wil je weten wat Steakhouse Buffalo Bill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steakhouse Buffalo Bill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steakhouse Buffalo Bill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steakhouse Buffalo Bill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Steakhouse Buffalo Bill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steakhouse Buffalo Bill

Bezoekers bekeken ook