Stoffeerderij Markink

Stoffeerderij Markink is een Gordijnwinkel gelegen aan M.A. de Ruijterstraat 18 in Haaksbergen.

Meer informatie over Stoffeerderij Markink in Haaksbergen

Stoffeerderij Markink uit Haaksbergen is een familiebedrijf dat sinds 1989 actief is in het opnieuw bekleden van meubels. Ze begonnen klein in een schuurtje, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat ook tapijten, nieuwe meubels en binnenzonwering verkoopt. Ze zijn gevestigd in de M.A. de Ruijterstraat en laten graag zien wat ze allemaal kunnen doen. Je kunt bij hen terecht voor het bekleden van een leren bank of het stofferen van een trap. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Stoffeerderij Markink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffeerderij Markink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffeerderij Markink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffeerderij Markink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Stoffeerderij Markink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffeerderij Markink

Bezoekers bekeken ook