Subway

Subway is een Broodjeswinkel gelegen aan Hibbertsstraat 2A in Haaksbergen.

Meer informatie over Subway in Haaksbergen

Het lokale Subway® restaurant op Hibbertsstraat 2A biedt een breed scala aan heerlijke ingrediënten en smaken in sandwiches, salades en wraps. Ze gebruiken vers gesneden groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood om de perfecte maaltijd te creëren, samen met vers gebakken koekjes, allemaal tegen een geweldige prijs. Het restaurant wordt beheerd door bedrijfseigenaren en heeft getalenteerde Sandwich Artists™ in dienst die klaarstaan om uw bestelling op te nemen, zowel persoonlijk, online, via de Subway-app of voor bezorging. Daarnaast zijn er ook andere Subway®-locaties in de buurt.

Wil je weten wat Subway verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subway of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subway? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subway het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Subway reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subway

Bezoekers bekeken ook