t-Past

t-Past is een Kledingwinkel gelegen aan Jonkheer von Heijdenstraat 5 in Haaksbergen.

Meer informatie over t-Past in Haaksbergen

Sinds 2013 is kledingwinkel 't Past begonnen met de verkoop van ruim 1500 kledingstukken voor dames. De winkel is gevestigd aan de Jhr Von Heijdenstraat in Haaksbergen en biedt een breed assortiment aan gedragen dameskleding en merk outlet voor scherpe prijzen. Daarnaast zijn er ook accessoires, cadeautjes en bijouterie verkrijgbaar. De winkel heeft bekende merken in de maten 34 t/m 46, zoals The Barn, Esprit, Tommy Hilfigher, Guess, Josephine&Co en nog veel meer. Klanten kunnen ook kleding inbrengen, maar moeten wel de inbrengvoorwaarden nalezen voordat ze langskomen. De openingstijden van de winkel variëren, dus het is raadzaam om de website in de gaten te houden. De contactgegevens van de winkel zijn te vinden op de website en er is ook een aanwezigheid op social media.

Wil je weten wat t-Past verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t-Past of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t-Past? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t-Past het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar t-Past reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t-Past

Bezoekers bekeken ook