Temminghoff B.V.

Temminghoff B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bouwstraat 1 in Haaksbergen.

Meer informatie over Temminghoff B.V. in Haaksbergen

Welkom bij Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen, waar ze gespecialiseerd zijn in Audi, Volkswagen, BMW en SUV's. Ze hebben ook een ruime voorraad van andere merken en je kunt hen vragen om een specifieke auto voor je te zoeken. Naast verkoop houden ze zich ook bezig met onderhoud en reparatie van alle merken personen- en bedrijfsauto's. Ze hebben een eigen inkoopafdeling met een goed netwerk, waardoor ze snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen. Ze hebben ook internationale activiteiten. Op de website kun je direct je onderhoud berekenen en plannen. Autobedrijf Temminghoff wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.0. Ze hebben vacatures voor een allround automonteur en hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Temminghoff B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Temminghoff B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Temminghoff B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Temminghoff B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Temminghoff B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Temminghoff B.V.

Bezoekers bekeken ook