Ten Hagen Schilderwerken

Ten Hagen Schilderwerken is een Schilder gelegen aan M.A. de Ruijterstraat 20 in Haaksbergen.

Meer informatie over Ten Hagen Schilderwerken in Haaksbergen

Ten Hagen Schilderwerken is een schildersbedrijf dat al sinds 1980 schilder- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert voor particulieren en bedrijven in Haaksbergen en omgeving. Ze bieden kwaliteitsschilderwerk en onderhoud om uw woning in topconditie te houden en voortijdige veroudering en renovatie te voorkomen. Met een GlansGarant onderhoudsabonnement kunt u jaarlijks een vast bedrag betalen om uw woning te onderhouden. Ten Hagen is AF-erkend en biedt deskundig advies over kleur en toepassing, evenals professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. Ze bieden garantie van minimaal twee jaar op het buitenschilderwerk en maximaal vier jaar op het binnenschilderwerk. Daarnaast investeert het bedrijf in de toekomst door jongeren die het schildersvak willen leren een kans te bieden in samenwerking met de Schilder^Scool in Hengelo. Ze bieden totaalonderhoud voor zowel woningen als bedrijfspanden en hebben een nieuwe huisstijl. Voor kleuradvies kunt u ook bij Ten Hagen Schilderwerken terecht. Neem contact op met Ten Hagen Schilderwerken op het volgende adres: M.A. Ruyterstraat 20, 7482 BZ Haaksbergen, via e-mail: info@tenhagenschilderwerken.nl, of telefonisch via 053-5722162.

Wil je weten wat Ten Hagen Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Hagen Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Hagen Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Hagen Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Ten Hagen Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Hagen Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook