Ter Avest Sport

Ter Avest Sport is een Sportwinkel gelegen aan Molenstraat 2 in Haaksbergen.

Meer informatie over Ter Avest Sport in Haaksbergen

Ter Avest Sport in Haaksbergen is gespecialiseerd in het adviseren en trainen van sporters. Ze hebben een breed scala aan openingstijden, waardoor het gemakkelijk is om een geschikt moment te vinden om langs te komen. Op maandag zijn ze geopend van 13:30 tot 18:00, op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 18:00, op vrijdag zelfs tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondag zijn ze gesloten. Bij Ter Avest Sport kun je terecht voor deskundig advies en trainingen om je sportieve doelen te bereiken.

Wil je weten wat Ter Avest Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Avest Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Avest Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Avest Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Ter Avest Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Avest Sport

Bezoekers bekeken ook