TKH Airport Solutions B.V.

TKH Airport Solutions B.V. is een Ingenieursbureau gelegen aan Elektrostraat 17 in Haaksbergen.

Meer informatie over TKH Airport Solutions B.V. in Haaksbergen

De luchtvaartindustrie verandert en vraagt ​​nu meer dan ooit om innovaties. Luchthavens moeten nieuwe duurzame high-tech systemen adopteren om klaar te zijn voor de toekomst. TKH Airport Solutions heeft daarom een nieuwe technologie geïntroduceerd: CEDD AGL. Dit is een slimme en duurzame oplossing voor luchthavens die de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van de AGL-infrastructuur verhoogt. CEDD AGL is al operationeel op 10 luchthavens wereldwijd en wordt geïnstalleerd op nog eens 3 luchthavens. Het systeem verbruikt 40% minder energie dan reguliere LED AGL-systemen, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Er is een nieuwe privévliegtuighangar geopend op AlUla Airport in Saoedi-Arabië, waarbij de taxibanen zijn uitgerust met CEDD-verlichting. Het AGL-project werd in minder dan een maand voltooid. TKH Airport Solutions blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van CEDD-technologie en wordt steeds vaker erkend door luchthavens.

Wil je weten wat TKH Airport Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TKH Airport Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TKH Airport Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TKH Airport Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar TKH Airport Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TKH Airport Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook