Twente Wood (de kracht van houtbouw)

Twente Wood (de kracht van houtbouw) is een Bouwer van veranda's gelegen aan Textielstraat 6 in Haaksbergen.

Meer informatie over Twente Wood (de kracht van houtbouw) in Haaksbergen

Twente Wood is een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen en plaatsen van unieke oplossingen zoals veranda's, schuttingen, blokhutten en speeltoestellen. Ze bieden ook de mogelijkheid om extra opties toe te voegen aan hun tuinelementen, zoals een open haard of buitenkeuken. Klanten zijn erg tevreden over het vakmanschap en de goede communicatie tijdens het hele project. Ook wordt de goede service benadrukt, waarbij een probleem met schuifdeuren kosteloos en snel werd opgelost. Klanten worden vriendelijk te woord gestaan en de plaatsing verloopt perfect. Twente Wood is daarom zeker aanbevelenswaardig.

Wil je weten wat Twente Wood (de kracht van houtbouw) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twente Wood (de kracht van houtbouw) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twente Wood (de kracht van houtbouw)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twente Wood (de kracht van houtbouw) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Twente Wood (de kracht van houtbouw) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twente Wood (de kracht van houtbouw)

Bezoekers bekeken ook