Twentsche Kabelfabriek BV

Twentsche Kabelfabriek BV is een Fabrikant gelegen aan Spinnerstraat 15 in Haaksbergen.

Meer informatie over Twentsche Kabelfabriek BV in Haaksbergen

TKF is een innovatieve speler op het gebied van onderzeese bekabeling, vooral bij offshore windparken waar betrouwbare en duurzame oplossingen nodig zijn. Ze introduceren het grondstoffenpaspoort, waarmee transparantie wordt geboden over de samenstelling en duurzaamheid van elke kabel. Met meer dan 85 jaar expertise in connectiviteitsoplossingen en kabelsystemen, biedt TKF zowel standaardoplossingen als op maat gemaakte innovatieve oplossingen. Als onderdeel van de TKH Group heeft TKF toegang tot baanbrekende technologieën en richt zich op zeven verticale groeimarkten. Ze bieden ook een productadviseur en een kabelberekeningstool om klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten en technische oplossingen. TKF heeft ook aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wil je weten wat Twentsche Kabelfabriek BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twentsche Kabelfabriek BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twentsche Kabelfabriek BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentsche Kabelfabriek BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Twentsche Kabelfabriek BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twentsche Kabelfabriek BV

Bezoekers bekeken ook