USA Healthclub & Sauna

USA Healthclub & Sauna is een Sportschool gelegen aan Trompstraat 16 in Haaksbergen.

Meer informatie over USA Healthclub & Sauna in Haaksbergen

USA Sport & Healthclub is de bekende healthclub in Haaksbergen, met maar liefst 4000 m² aan sportoppervlak. Ze hebben verschillende faciliteiten, zoals een megawalkzaal, eGym, cardio, advagym, crossbox zaal, outdoor gym, slenderen en een krachtzaal. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote bovenzaal en een spinningzaal, en op de benedenverdieping is er een yoga-/pilatesstudio. USA biedt meer dan 80 lessen per week aan en staat bekend als groepslesspecialist. Ze hebben ook een 1500 m² sportpark waar je met mooi weer buiten kunt sporten. Het fitnesscentrum heeft goed opgeleide sportinstructeurs die je kunnen motiveren en inspireren om je doelen te behalen. Ze bieden ook personal training aan. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan groepslessen, waaronder Megawalk, Bootcamp, CrossBox, Yoga, en meer. USA heeft verschillende abonnementen, waarbij alle abonnementen onbeperkt fitness, kleedruimte met locker en douches, ruime parkeergelegenheid en een 14 dagen niet goed geld terug garantie bevatten. Je kunt ook gebruik maken van de overstapservice. Klanten zijn tevreden over de sportschool en vinden het een prettige en goed uitgeruste plek. Ze bieden ook persoonlijke begeleiding aan voor mensen die al een tijd niet hebben gesport, en ze kunnen helpen bij het afvallen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor personal training en het gebruik van EGYM en Advagym.

Wil je weten wat USA Healthclub & Sauna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van USA Healthclub & Sauna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij USA Healthclub & Sauna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je USA Healthclub & Sauna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar USA Healthclub & Sauna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. USA Healthclub & Sauna

Bezoekers bekeken ook