Uzin Utz Nederland bv

Uzin Utz Nederland bv is een Fabrikant gelegen aan Bouwstraat 18 in Haaksbergen.

Meer informatie over Uzin Utz Nederland bv in Haaksbergen

In het bedrijfspand van UZIN UTZ Nederland in Haaksbergen wordt op duurzame wijze geproduceerd, zonder gasaansluiting en CO₂-neutraal. Het bedrijf is op zoek naar nieuwe collega's en biedt spannende toekomstplannen. Samen met INTR. waren ze aanwezig op InCoDa, waar ze innovaties en productdemonstraties presenteerden. Ook waren studenten betrokken bij duurzaamheidsprojecten. Harry Elshof nam afscheid van INTR. en er is een nieuwe directeur aangesteld. UZIN UTZ introduceerde de basics voor BREEAM, een duurzaamheidsbeoordelingsmethode. Ze maken grote stappen op het gebied van duurzaamheid, onder andere door het gebruik van gerecycled materiaal voor kunststof verpakkingen. Daarnaast presenteerden ze op InCoDa ruim 400 m2 aan live demonstraties en innovaties. UZIN UTZ werkt ook samen met The Art of Floor Systems, en heeft al 111 jaar passie voor vloeren. Het bedrijf biedt verschillende systemen en producten voor vloer- en onderhoudswerkzaamheden, evenals gereedschap voor schilderen en stucen.

Wil je weten wat Uzin Utz Nederland bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uzin Utz Nederland bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uzin Utz Nederland bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uzin Utz Nederland bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Uzin Utz Nederland bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uzin Utz Nederland bv

Bezoekers bekeken ook