Vakantiepark Bergsehaak

Vakantiepark Bergsehaak is een Vakantiepark gelegen aan Scholtenhagenweg 42 in Haaksbergen.

Meer informatie over Vakantiepark Bergsehaak in Haaksbergen

Je voelt je direct thuis op Vakantiepark Bergsehaak, een gezellige familiecamping in Twente. De Saksische gebouwen, gemoedelijke sfeer en groene natuur zorgen voor een optimale vakantiebeleving. Op het park zijn er talloze faciliteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad, een recreatieteam, een receptie/winkel, een indoor speeltuin en sport- en spelactiviteiten. Daarnaast kun je genieten van de prachtige omgeving, zowel de Nederlandse als Duitse natuur en cultuur. In de buurt zijn er leuke activiteiten te doen, zoals een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, het Haaksbergerveen verkennen of fietsen. Op de website van Vakantiepark Bergsehaak kun je het laatste nieuws vinden, evenals voordelige arrangementen en vacatures. Heb je een vraag? Neem dan contact op met het vakantiepark. Het park is onderdeel van Poelman vakantieparken, die gastvrije en goed verzorgde vakantieparken aanbiedt op de mooiste plekjes van Nederland.

Wil je weten wat Vakantiepark Bergsehaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Bergsehaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Bergsehaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Bergsehaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Vakantiepark Bergsehaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Bergsehaak

Bezoekers bekeken ook