Vakantieverblijf Hof 't Sprakel

Vakantieverblijf Hof 't Sprakel is een Groepsaccommodatie gelegen aan Beckummerweg 41 a in Haaksbergen.

Meer informatie over Vakantieverblijf Hof 't Sprakel in Haaksbergen

Vakantieverblijf Hof 't Sprakel is gelegen in het prachtige Twentse landschap, omringd door natuur en weg van de drukte. Of je nu op de camping staat of in een accommodatie verblijft, hier kom je helemaal tot rust. Het vakantieverblijf heeft aandacht voor biodiversiteit en trekt verschillende vlinders, insecten en vogels aan, waardoor je een boeiend en bloeiend verblijf kunt ervaren. De camping biedt 25 staanplaatsen voor caravans, tenten of campers, evenals 2 volledig ingerichte tenten, een luxe sanitairgebouw en een speeltuin. Daarnaast is er een groepsaccommodatie beschikbaar voor gezelschappen van 6 tot 24 personen, en zijn er verschillende kamers ingericht als bed & breakfast. De accommodatie wordt door gasten geprezen vanwege de goede service, vriendelijkheid van het personeel en de mooie omgeving. Het is ook een aanrader voor een familiedag of om even te stoppen voor een kopje koffie tijdens een fietstocht.

Wil je weten wat Vakantieverblijf Hof 't Sprakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieverblijf Hof 't Sprakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieverblijf Hof 't Sprakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieverblijf Hof 't Sprakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Vakantieverblijf Hof 't Sprakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

Bezoekers bekeken ook