Van Dongeren Interim & Consultancy B.V.

Van Dongeren Interim & Consultancy B.V. is een Marketingconsultant gelegen aan Kolenbranderweg 28 in Haaksbergen.

Meer informatie over Van Dongeren Interim & Consultancy B.V. in Haaksbergen

Ik bied interim management, vertegenwoordiging, marketing & sales consultancy en bestuursdiensten aan bedrijven in de militaire en civiele luchtvaartsector in Nederland. Mijn werkgebied omvat zowel nationale als internationale relaties die actief willen zijn binnen dit gebied. Je kunt contact met mij opnemen via mijn kantoor in Hengelo, telefonisch op +31 6 1370 6163 of via e-mail op info@vandongeren.eu.

Wil je weten wat Van Dongeren Interim & Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dongeren Interim & Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dongeren Interim & Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dongeren Interim & Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Van Dongeren Interim & Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dongeren Interim & Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook