Verenfabriek de Spiraal B.V.

Verenfabriek de Spiraal B.V. is een Fabrikant gelegen aan Metaalstraat 9 in Haaksbergen.

Meer informatie over Verenfabriek de Spiraal B.V. in Haaksbergen

De Spiraal is een bedrijf dat veren, metalen transportbanden en industriële draadproducten produceert. Hun producten worden overal gebruikt, van lichtschakelaars en deurklinken tot auto's en fietsen. Het bedrijf is op zoek naar een programmeur met affiniteit voor techniek om een belangrijke rol te spelen in hun productie. De vacature staat open voor internationaal georiënteerde bedrijven in verschillende sectoren zoals verlichtingstechniek, klimaattechniek, fietsindustrie, medische apparatuur, machinebouw, agrotechniek, luchtvaart, offshore & maritiem en fijnmechanica. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met Verenfabriek De Spiraal in Haaksbergen.

Wil je weten wat Verenfabriek de Spiraal B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verenfabriek de Spiraal B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verenfabriek de Spiraal B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verenfabriek de Spiraal B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Verenfabriek de Spiraal B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verenfabriek de Spiraal B.V.

Bezoekers bekeken ook