Villa Capelli

Villa Capelli is een Kapper gelegen aan Polmanweg 43 a in Haaksbergen.

Meer informatie over Villa Capelli in Haaksbergen

Bij Villa Capelli Haarverlengingen kunt u terecht voor verschillende haarverlengingstechnieken. In 2002 openden ze hun eerste salon, groothandel en opleidingscentrum, en in de loop der jaren bedienden ze meerdere landen in Europa met hun haarverlengingssystemen. Na het verkopen van het merk Great Hair Extensions, verlangden ze weer naar kleinschaligheid en creativiteit. Ze werken met verschillende merken haar zoals Jennifer Hoeve Hair, Estee Paris Haarwerken, Hairtalk, Great Hair Extensions, Dante Coutre, Balmain Hairextensions en Socap. Ze bieden vrijblijvend advies en hebben alle systemen, merken, kleuren en lengtes op voorraad. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in haarwerken en pruiken en sponsoren ze rolstoelen van SMT Enschede.

Wil je weten wat Villa Capelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Capelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Capelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Capelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Villa Capelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Capelli

Bezoekers bekeken ook