Vima Installaties B.V.

Vima Installaties B.V. is een Loodgieter gelegen aan Kabelstraat 7 in Haaksbergen.

Meer informatie over Vima Installaties B.V. in Haaksbergen

Vima Installaties is een totaal installateur die sinds 2001 actief is. Ze hebben Sterkin erkenningen voor verschillende disciplines en bedienen zowel de regionale markt als het midden van het land vanuit hun vestiging in Haaksbergen. Het bedrijf maakt gebruik van moderne technieken en loopt voorop in duurzame installatietechnieken, zoals warmtepompen en zonneboilersystemen. Daarnaast passen ze ook PV-panelen en domotica systemen toe op het gebied van elektrotechniek. Vima Installaties is een platte organisatie met directe aanspreekpunten en medewerkers die breed inzetbaar zijn en veel ervaring en vakmanschap hebben. Ze kunnen zowel kleine als grote klussen probleemloos afleveren en staan garant voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid.

Wil je weten wat Vima Installaties B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vima Installaties B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vima Installaties B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vima Installaties B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Vima Installaties B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vima Installaties B.V.

Bezoekers bekeken ook