Viver.io

Viver.io is een Softwarebedrijf gelegen aan Schubertstraat 17 in Haaksbergen.

Meer informatie over Viver.io in Haaksbergen

Viver.io is een totaaloplossing voor elke touroperator. Het is een web-based pakket dat een complete maatwerkoplossing biedt voor self-drive reizen en groepsreizen. Met Viver.io hoef je geen gegevens, facturering en prijzen meer te kopiëren en plakken. Het is een alles-in-één oplossing met een website, klantenbeheer, boekingsfunctionaliteit, offerte/facturering, calculatie, reisdocumenten en vouchers, enz. Klanten zijn erg tevreden over Viver.io omdat het hen tijd bespaart en omdat het genereren van routeboekjes veel sneller en foutloos gaat. Viver.io is ontwikkeld door een softwarebureau dat al twee decennia samenwerkt met een touroperator, dus het is specifiek afgestemd op de behoeften van de reisbranche. Het is efficiënt, gebruiksvriendelijk en biedt aandacht voor de klant. Viver.io is de ideale oplossing voor touroperators en reisbureaus om tijd en geld te besparen.

Wil je weten wat Viver.io verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Viver.io of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Viver.io? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viver.io het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Viver.io reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Viver.io

Bezoekers bekeken ook