Vivia BV

Vivia BV is een IT-consultancy gelegen aan Blankenburgerstraat 26A in Haaksbergen.

Meer informatie over Vivia BV in Haaksbergen

Vivia is een consultancybedrijf dat zich richt op het verbeteren van de balans tussen zorg en ICT. Ze delen hun kennis en ervaring om vermijdbare fouten in de zorg te verminderen. In hun oplossingen staat de eindgebruiker centraal, niet het product of de technologie. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het Service Center, NEN AVG, Vivia-Connect, Omni-Suite en PGD Modules. Voor contact kunnen mensen hun naam en telefoonnummer mailen naar info@vivia.nl. Daarnaast biedt Vivia ondersteuning rondom veiligheidsincidenten en de implementatie van NEN7510. Ze hebben ook een selfservice systeem geïntroduceerd, waarbij eindgebruikers zelfstandig antwoorden op vragen kunnen vinden. Als selfservice niet voldoende is, bieden ze online en telefonische ondersteuning aan. Het bedrijf is gevestigd in Haaksbergen en is bereikbaar via info@vivia.nl en 053 - 572 42 72.

Wil je weten wat Vivia BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vivia BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vivia BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vivia BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Vivia BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vivia BV

Bezoekers bekeken ook