Wibra

Wibra is een Prijsvechter gelegen aan Spoorstraat 65 in Haaksbergen.

Meer informatie over Wibra in Haaksbergen

Wibra is er om het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen, voordelige vrije tijdsartikelen, keuken- en kookartikelen, en trendy kleding. Met actuele winkels en lage prijzen willen ze er zijn voor de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Ze streven ernaar om klanten met minder altijd meer te laten maken. Je kunt je bestelling binnen 2 werkdagen ontvangen, veilig betalen met verschillende methodes, gratis retourneren in de winkels en de dichtstbijzijnde winkel zoeken. Er is ook een mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mooie kortingsacties.

Wil je weten wat Wibra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Wibra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibra

Bezoekers bekeken ook