Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering

Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering is een Aannemer gelegen aan Binnenveldweg 38 in Haaksbergen.

Meer informatie over Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering in Haaksbergen

Wielens B.V. is een bouwbedrijf en asbestsaneringsbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijven. Het bedrijf is al sinds 1966 actief in de bouwsector en werkt voornamelijk in de regio Twente en de Achterhoek. Naast bouwprojecten biedt Wielens ook asbestsanering aan. Het bedrijf heeft gekwalificeerd personeel, een moderne werkplaats en een uitgebreid assortiment aan materieel. Wielens is aangesloten bij Bouwend Nederland en hanteert het keurmerk BouwGarant, wat kwaliteit garandeert. Klanten hebben één vast aanspreekpunt en worden continu op de hoogte gehouden van de voortgang van hun project. Het bedrijf heeft ook verschillende lopende projecten en vacatures. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wielens B.V. via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wielens B.V. Bouwbedrijf en Asbestsanering

Bezoekers bekeken ook