Wiha Machinefabriek

Wiha Machinefabriek is een Metaalbedrijf gelegen aan Werfheegde 21 in Haaksbergen.

Meer informatie over Wiha Machinefabriek in Haaksbergen

Wiha Machinefabriek is een gespecialiseerd bedrijf in Haaksbergen dat zich bezighoudt met de toelevering van onderdelen en machinebouw. Ze hebben een goede expertise opgebouwd in de branche en werken met gemotiveerde en kundige medewerkers. Het bedrijf volgt alle ontwikkelingen op de voet en is altijd op zoek naar innovatieve verwerkingsmethoden om het bouwproces efficiënter en duurzamer te maken. Wiha Machinefabriek is gespecialiseerd in metaalverspaning en heeft een modern en uitgebreid machinepark. Ze zijn een gewaardeerd leverancier in diverse industrieën, zoals de automotive, research, prototyping, semiconductor en machineindustrie. Naast metaalverspaning bieden ze ook engineering en machinebouw aan. Ze kunnen alle voorkomende bewerkingen zelf uitvoeren met hun machinepark. Daarnaast leveren ze ook machineonderdelen aan verschillende opdrachtgevers. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met Wiha Machinefabriek.

Wil je weten wat Wiha Machinefabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wiha Machinefabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiha Machinefabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiha Machinefabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Wiha Machinefabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wiha Machinefabriek

Bezoekers bekeken ook