Wolff

Wolff is een Gereedschapwinkel gelegen aan Bouwstraat 18 in Haaksbergen.

Meer informatie over Wolff in Haaksbergen

WOLFF, een merk van de UZIN UTZ Group, is gevestigd in Haaksbergen en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 - 17.00 uur. Je kunt contact opnemen met de verkoopafdeling telefonisch op +31 (0)53 573 73 77 of per mail op verkoop(at)uzin-utz.com. Daarnaast kun je ook het contactformulier invullen op de website om snel met hen in contact te komen. UZIN UTZ Nederland biedt gereedschappen en machines voor professionele vloerenleggers, evenals systemen en producten voor de voorbereiding en het leggen van verschillende soorten vloeren, inclusief houten vloeren, kunsthars- en cementgebonden vloersystemen, en tegels en natuursteen. Ze bieden ook hoogwaardige gereedschappen voor schilderen, stucen en droogbouw. Kortom, UZIN UTZ Nederland heeft een compleet assortiment om aan de behoeften van vloerenleggers te voldoen.

Wil je weten wat Wolff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Wolff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolff

Bezoekers bekeken ook