Zosuuz Hairlab

Zosuuz Hairlab is een Kapper gelegen aan M.A. de Ruijterstraat 20 e in Haaksbergen.

Meer informatie over Zosuuz Hairlab in Haaksbergen

Bij Zosuuz Hairlab ben je aan het juiste adres voor een nieuwe look. De kapper neemt de tijd voor de klant en zorgt ervoor dat je met het gewenste haar de deur uitgaat. In de moderne en vriendelijke kapsalon in Haaksbergen staat jouw haar centraal. Je kunt even ontspannen en genieten van een welverdiende hoofdhuidmassage. Het team bestaat uit kapster en eigenaresse Suzan, die al 8 jaar ervaring heeft. Ze doet visagie, scheert en knipt mannen en mengt zelf haar eigen unieke kleuren. Daarnaast is er allround kapster Zerina, die zowel dames als heren knipt en ook mannen scheert. Ze verzorgt ook prachtige make-up voor dames. Je kunt contact opnemen met Zosuuz Hairlab via het telefoonnummer of e-mailadres. De openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 22.00 uur, woensdag van 8.30 tot 22.00 uur, donderdag van 8.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Zosuuz Hairlab verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zosuuz Hairlab of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zosuuz Hairlab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zosuuz Hairlab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Zosuuz Hairlab reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zosuuz Hairlab

Bezoekers bekeken ook