Zuivelhoeve Haaksbergen

Zuivelhoeve Haaksbergen is een Kaaswinkel gelegen aan Spoorstraat 26 in Haaksbergen.

Meer informatie over Zuivelhoeve Haaksbergen in Haaksbergen

Zuivelhoeve Haaksbergen is een winkel die zich onderscheidt van andere winkels door hun assortiment af te stemmen op de vraag van de klanten in Haaksbergen. Ze hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en een gezellige sfeer in de winkel. Naast een breed en diep assortiment kazen, bieden ze ook versgebrande noten, bonbons, cadeaupakketten en wijnen aan. Ze streven naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, zodat ze voor elk gezin en een breed publiek toegankelijk zijn. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Daarnaast bieden ze verzending vanuit de lokale winkel, gratis bezorging vanaf €35, een veelzijdig assortiment en veilig online betalen. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief, ontvang je 10% korting. Je kunt ook andere Zuivelhoeve winkels vinden via de website, waar je ook kunt winkelen in de webshop en contact kunt opnemen met de klantenservice.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Zuivelhoeve Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook