Slagerij de Hoeve

Slagerij de Hoeve is een Slagerij gelegen aan Eibergsestraat 44 in Haaksbergen.

Meer informatie over Slagerij de Hoeve in Haaksbergen

Vleesbedrijf De Hoeve bestaat al 20 jaar en is gespecialiseerd in het leveren van ambachtelijk vlees uit de regio. Het bedrijf heeft een team van ervaren medewerkers die vlees leveren aan de horeca, particulieren, detailhandel en ambacht. Klanten kunnen eenvoudig online bestellen, maar ook telefonisch via het nummer 0545-471394. Het bedrijf is mede mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Vleesbedrijf De Hoeve heeft verschillende vestigingen, waaronder in Eibergen, Haaksbergen en Rekken. Klanten kunnen het bedrijf volgen op social media en meedoen aan de spaaractie van Piggy.

Wil je weten wat Slagerij de Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij de Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij de Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij de Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Slagerij de Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij de Hoeve

Bezoekers bekeken ook