Partou Eigenwijs

Partou Eigenwijs is een Kinderopvang gelegen aan Evertsenstraat 5 in Haaksbergen.

Meer informatie over Partou Eigenwijs in Haaksbergen

Bij Partou Eigenwijs in Haaksbergen ontvangen ze kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving. Het kinderdagverblijf heeft een grote veilige tuin waar kinderen kunnen spelen en genieten van de wilgenhutten. Er zijn vier groepen met in totaal maximaal 47 kinderen, waarbij het dagritme wordt afgestemd op de behoeften van elk kind. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken en meer informatie vinden over het pedagogisch beleid. Ook kunnen ze gebruikmaken van de rekentool om de netto kosten voor kinderopvang te berekenen. Daarnaast kunnen ouders een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Via de app worden ouders op de hoogte gehouden met foto's en berichtjes.

Wil je weten wat Partou Eigenwijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Eigenwijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Eigenwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Eigenwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Partou Eigenwijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Eigenwijs

Bezoekers bekeken ook